tiistai 4. tammikuuta 2011

Kristallipallolle olisi käyttöä!

Soitin sitten tänään päivällä hoitopaikkaan, sillä mieliala erityisesti viikonloppuna oli pelokas ja olin huolissani siitä, että entä jos jokin meneekin pieleen tässä raskaudessa? Tai jos en edes oikeasti ole raskaana? Jos se onkin tuulimuna tai kohdunulkoinen?

Ja mielessä pyöri ne hoitajan sanat siitä hcg-arvosta. Ystävällinen hoitaja kuunteli puhelimessa mun huolen ja sanoi, että valitettavasti hänellä ei ole mitään kristallipalloa, mistä voisi tarkistaa, onko kyseessä normaali raskaus. Ja tuosta arvosta kommentoi, että 50 on heillä asetettu rajaksi, jonka alapuolelle jääville ei varata edes ultra-aikaa, vaan heidät pyydetään uuteen verikokeeseen. Arvot 50-100 on hoitajan mukaan sellaista harmaata aluetta. Kysyin, että pitääkö minun nyt sitten vaan yrittää odottaa ultraan asti vai tulla uudestaan verikokeeseen ja kyllä hoitaja oli sitä mieltä, että pitäisi malttaa odottaa. Jos vuotoa alkaa tulemaan, niin sitten on otettava yhteyttä. Mutta mitään vuotoa ei ole tullut, sillon menkkojen aikaan ihan vähän tuhrutteli jotain rusehtavaa (kun oikein suurennuslasin kanssa paperi tutki ;) ).
Ultra-ajastakin sanoi, että ei sitä kovin aikaisinkaan kannata tehdä, että nähdään sitten varmuudella syke kun se on vähän myöhemmin.

Joten nyt sitten mennään vielä kaks viikkoa epätietoisuudessa. Yritän luottaa kuitenkin siihen, että tässä voi myös käydä hyvin ja että Untamo on ihan oikealla paikallaan. En usko, että olen vähemmän pettynyt, jos itken ja murehdin seuraavat kaks viikkoa. Ja kuin tilauksesta eilen ja  tänään on rinnat olleet aremmat. Väsynyt oon myös ollut, mutta kukapa ei olisi kun pitää töihin palata loman jälkeen? Tänään iski heikotusolo iltapäivällä ja piti äkkiä syödä vähän hedelmää, niin johan helpotti.

Neiti Kevät ja Untamo 5+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti