sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Oireista

Huomenna alkavan uuden viikon kunniaksi kirjoitellaanpa sitten vaikka oireista tai ainakin niistä mitä kuvittelen oireiksi. Voipahan sitten joskus muistella mitä on ollu :)

Ennen plussaa ei hurjasti oireita ollu ja nekin mitä oli, tulkitsin PMS-oireiksi. Rinnat oli arat niin kuin aina oviksen jälkeen ja melkein sinne kierron loppuun asti. Mielialat heitteli ja silloin pp.7:stä eteenpäin olin ihan varma, että menkat alkaa. Hikoiluttikin ihan valtavasti, mikä sekin on ihan normaalia mulle ennen menkkoja. Pari päivää ennen plussaa alkoi ne vahvat menkkatuntemukset ja joka kerta mennessäni vessaan olin varma, että nyt ne alkaa. Tai että, luget vaan pitää vuodon poissa.

Rv.4 Pientä väsymystä, rinnat aavistuksen verran arat (välillä ei ollenkaan, välillä enemmän), hikoilu, pissahätä iskee myös öisin (voi ehkä vielä selittyä sillä, että hyperin pelossa totuin juomaan aika paljon vettä), kaikenlaisia tuntemuksia alavatsalla.. liekkö vielä punktion jälkimaininkeja?
Rv.5 Väsymys! Hyvin nukutun yönkin jälkeen olo tuntuu päivälläkin uupuneelta ja tuntuu, etten saa ja jaksa tehtyä mitään. Rinnat aremmat kuin edellisellä viikolla, finnejä reilusti naamassa ja muutamia muuallakin vartalossa. Kuvottavaa oloa iltaisin, joka ei tahdo mennä ohi, vaikka syökin jotain. Herään poikkeuksetta joka yö pissalle. Heikko olo, jos edellisestä ruokailusta liian pitkä aika. Iltaa kohti paheneva turvotus. Valkovuoto.

Eilen aamulla tein taas huvikseni testin.. pitihän se toinenkin testi kuluttaa pois, miten tulinkaan ostaneeksi tuplapakkauksen ;) Edelleen vahva plussa, jei! Huomenna yritän uudestaan soittaa neuvola-aikaa, perjantaina eivät olleet paikalla. Varhaisultraan aikaa vajaa kaksi viikkoa. Ei se jännitä ihan kauheasti, oon tosin miettiny sitä ultraustilannetta, että miten ihmeessä siinä pystyy oleen coolina ja odotteleen tuomiota.. voikohan siihenkin saada jotain rauhottavaa :)

Neiti Kevät ja Untamo 5+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti