sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ei tippa tapa..

..ja ämpäriin ei huku? Lainatakseni lapsuuden fanituksen kohdettani Irwiniä. Isä vaan aina meinas, ettei ole lastenmusiikkia, en ymmärrä miksei ;)

Mutta tässä hoitokierron alkua odotellessa ehdittiin saada miehen kanssa pientä kärhämää aiheesta käytetäänkö alkoholia hoitojen aikana vai ei. Itsehän olen päättänyt jo ajat sitten, että kun tämä hoitokierto alkaa, niin sitten jää alkoholi. Viime viikonloppuna meni viimeiset lasilliset punaviiniä ja toivon, että tämä katko jatkuu vielä hoitokierron jälkeenkin. Kumpikaan meistä ei tosin mitään suurkuluttajia muutenkaan ole, saunakalja lauantai-iltaisin isännälle ja minä en yleensä ota sitäkään. Jos on jotain illanviettoa, niin toki silloin tulee otettua enemmän. Aiemminkin juteltiin tästä aiheesta ja silloin mies meinas, että voi olla kokonaan ilman. Nyt eilen kuitenkin tuli puheeksi, että hänellä on parin viikon päästä työpaikan kinkerit ja tuntui, että kyllähän siellä nyt täytyy olutta ottaa. Pahoitin mieleni kovasti ja tuli olo, että onko tosiaan niin vaikea olla ottamatta. Että eikö tämä asia ole niin tärkeä, että sen eteen tekisi kaikkensa? Vaikka kyllähän mä sen tiedän, että tämä on yhtä tärkeää miehellekin ja ihan yhtä täysillä on mukana.

Tänään sitten kaivoin netistä kaikki linkit mitä löysin artikkeleihin, jotka liittyy alkoholin käyttöön ja IVF-hoitoihin ja muutenkin alkoholin vaikutuksesta siittiöihin.  Pyysin lukemaan ne ja tekemään sitten päätöksen. Mies teki työtä käskettyä ja totesi sitten, että jos kerta noissa artikkeleissa suositeltiin holitonta linjaa, niin sitten mennään niin. Joten nyt on sitten asia selvitetty ja toivotaan, että mies pitää sanansa. Uskoisin kyllä, että tekee niin. Kyllä mulla on hieno mies ja nyt jotenkin on taas luottavaisempi olo hoidon suhteen.

Kyllä me tästä selvitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti