maanantai 18. lokakuuta 2010

"Tekisitte ite niitä vaippaikäisiä"

Sarjassamme taas älyttömiä kommetteja!! En tosin itse saanut tätä ko. kommenttia, mutta pisti silmään fb:ssä. Saattoi toki olla läppä, mutta itse en tuollaista huumorilla osaa ottaa ja näin punaista tuon kommentin nähdessäni. Millä oikeudella ihmiset laukoo tuollaisia?? Mistä voit ikinä tietää, josko kommentin saanut vaikka sattuu olemaan lapsettomuudesta kärsivä tai vaikka vapaaehtoisesti lapseton, tuskin silloinkaan haluaa kuulla tuollaisia??

Toinen mikä on viime aikoina ärsyttäny on se, kun ihmiset luulee, että jos ei käytä alkoholia, on automaattisesti raskaana. Ei ole kauankaan aikaa, kun multa ihan suoraan kysyttiin usean ihmisen kuullen, että olenko raskaana, kun kerroin että viikonloppureissullani en ollut nauttinut alkoholia. Ärsytti, kun menin ihan sanattomaksi moisesta, enkä sitten saanut sanottua mitään nasevaa takaisin. Onneksi yks läsnä olleista sai vähän kevennettyä tunnelmaa ja totesi, että tällä kysyjällä itsellään on jotain hampaankolossa asian suhteen.

Tällä viikolla pääsen aloittaan terolutit taas vuodon aikaansaamiseksi ja viikon päästä alkaa sumuttelu Suprecurilla. Jännittää vähän millaiset ihanat oireet jälkimmäisenä mainittu aiheuttaa ja mahtaako se vaikuttaa seuraavien menkkojen alkamiseen. Pitää yrittää olla kauheasti ajattelematta asiaa, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Muutenkin kun mieli tahtoo seikkailla vähän asioiden edelle ja välillä meinaa olla liian varma olo onnistumisesta. Mitenhän sitä osaisi suhtautua sillä tavalla sopivan positiivisesti, mutta kuitenkin jalat maassa.. liian vaikea yhtälö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti