lauantai 4. joulukuuta 2010

Pikkujoulutunnelmissa

Kolme päivää pistoksia takana ja kyllä se vaan jännittää edelleen :) Ehkä johtuu enimmäkseen siitä, että nyt tuo pistäminenkin tuntuu enemmän kuin ennen. Mutta on kai se ihan ymmärrettävää, jos pistää kolme kertaa suuremmalla annostuksella kuin aiemmin?

Eilen oli työpaikan pikkujoulut, mitkä vähän stressas etukäteen, että miten oikein teen. Menin ennen pikkujouluja työkaverin luo, joka tietää vaikeuksistamme. Hänelle pystyin avautumaan asiasta ja kysymään mielipidettä, että A)kerronko valkoisen valheen, joka ei välttämättä mene läpi B)sanonko, ettei alkoholi maistu ja asetan itseni sitä kautta kolmannen asteen ristikuulusteluun vai C)jotain muuta? Hän muistutti sitten eräästä yhteisestä työkaveristamme, joka huijasi risteilyllä meitä muita juomalla tyyliin yhden lasillisen ja sitten myöhemmin haki alkoholittomia drinkkejä. En itse edes muistanu tuota, mutta muistin kyllä että meni ihan täydestä. Joten totesin, että taidan ottaa itsekin tuon linjan, paitsi että juomien haun korvasin sillä, että oli sama lasi koko ajan kädessä. Otin pari pientä hörppyä ja kävin välillä tyhjentään lavuaariin siitä ja glögiinkin laitoin muka terästettä..

..ja täydestä meni! Paitsi, että yksi työkaveri vähän antoi epäileviä katseita illan aikana. Ja sen jälkeen, kun lähdin ilmeisesti poikkeuksellisen aikaisin, niin tämä ihminen oli alkanut esittään omia epäilyksiään. Ihmetteli kun lähdin niin aikaisin, mutta onneksi sen oli muut kumonnu sillä, että pääsin kimppataksilla samaan suuntaan menevän työkaverin kans. Sitten esitti myös sen "x on varmaankin raskaana", mutta senkin oli muut kumonneet sillä, että kyllähän minä join siellä.
No kyseinen ihminen saa mun mielestä epäillä mitä epäilee omassa mielessään. Pitää ehkä varalta keksiä jokin näpäytys takaisin, jos vielä tiistaina saan kuulla vihjailuja tai uteluja, kun eihän tämä asia oikeasti hänelle kuulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti