keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Mahtavia uutisia!

Eilisen synkistelyn jälkeen on taas kiva kirjoitella hyviäkin uutisia! Nimittäin tämän päiväisellä lääkärikäynnillä sain kuulla, että pistoshoidot VOIVAT alkaa!

Lääkäri oli alussa vähän ihmeissään, kun mulla ei ollu vuoto alkanut teroluteista huolimatta. Ja ihmetteli myös, etten ollut ottanut yhteyttä silloin, kun oli sitä ylimääräistä vuotoa. Hyväksyi kuitenkin selityksen, että luulin sen johtuvan pelkästään Suprecurista. Katottiin ultralla tilannetta ja kun limakalvo oli ohut eikä viimeksi näkyneitä munarakkuloita enää ollut, niin (toista lääkäriä konsultoituaan) lääkärini totesi, että voidaan pistokset aloittaa. Vielä aamulla vallalla ollut epätoivo, suru ja pelko hoidon epäonnistumisesta vaihtui iloon ja toki pieneen jännitykseen. Olin niin tyytyväinen, että ei haitannut vaikka odotin 1,5 tuntia päästäkseni hoitajan ohjaukseen.

Pistosten aloittaminen oli taas jotenkin jännittävää, vaikka se olikin vielä tuoreessa muistissa, että ei se oikeasti satu. Vajaan viikon päästä sitten labrakokeella tarkistaan miten lääke on vaikuttanut ja ensi viikon lopulla saan tietää milloin punktio on. Vaikka haluankin ajatella hoidon vaihe kerrallaan, mutta haluaisin uskoa, että kyllä tässä punktioon mennään!

Nyt pitäis sitten vaan keksiä millä huijaan työkavereita pikkujouluissa.. enhän minä ennenkään ole kuppiin sylkenyt, niin mites nyt sitten yhtäkkiä?? Syksyllähän yks työkaveri kysyi suoraan, että olenko raskaana, kun kuuli etten ollut nauttinut alkomahoolia eräällä viikonloppureissulla. Ehkäpä keksin valkoisen valheen lääkekuurista..? :)

Mutta kyllä tämä vaan tuntuu mahtavalta, kun on saanut hyviä uutisia! Aamulla itkin koiran kanssa lenkillä ja olin ihan varma huonoista uutisista. Ei pitäisi murehtia etukäteen, mutta valitettavasti se on todella paljon helpommin sanottu kuin tehty :)

1 kommentti:

  1. Löysin blogisi Helistimen kautta, kirjoittelimme joskus samassa pinossa (Susku__) En ole itsekään tuolla enää pitkään aikaan kirjoittanut, mutta joskus harvoin käyn vielä lueskelemassa.

    Hienoa että sait hyviä uutisia lääkärikäynniltä! Tiedän hyvin tuon tunteen, että mielessään on varma siitä että tulossa on vain huonoja uutisia... Ehkä ne hyvät uutiset kuulostavat sen jälkeen vieläkin paremmilta kun on ensin ehtinyt pelätä pahinta.

    Pidän hurjasti peukkuja että pistokset toimivat odotusten mukaan ja pääset punktioon. Niin ja mitä työkavereiden huijaamiseen tulee, lääkekuuri tosiaan toimii yleensä hyvin. :)

    VastaaPoista