sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tapaninpäivän turvotukset

Turvotus on jälleen palannut kuvioihin, mutta nyt sitä ei kyllä voi selitellä millään muulla kuin jouluruuilla ja -herkuilla. Ja niitähän on tullut syötyä, onneksi ostin itselleni lahjaksi pehmoisen oloasun. Joustavat housut ja huppari ovat olleet viime päivien vaatetukseni ;)

Joulu kaksin meni hyvin ja rennoissa tunnelmissa. Kotoa opittuja perinteitä noudattaen katsoimme joulurauhan julistuksen, kävin kävelyllä koiran kanssa ennen saunomista. Ja saunapuhtaina sitten vielä valmisteltiin loput ruuat. Mieheni paistoi meiän luomukinkkumme ja siitä tuli varsin maistuvaa, äitini reseptillä tehtiin porkkanalaatikkoa ja muut laatikot hommasimme valmiina. Rosollin määrä oli ehkä hieman yliarvioitu, kylmäsavulohta olisi voinut olla enemmänkin. Kaiken kaikkiaan ihania jouluruokia, joita söimme keittiössä kynttilän valossa. Sitten avattiin lahjat, joita niitäkin oli kertynyt ihan mukava määrä, kun anoppilasta oli tullut iso paketillinen joululahjoja. Toki olimme myös toisillemme ostaneet muutamat lahjat.
Tämä on ollut kyllä mukavaa, rentoa yhdessäoloa.

Huomenna aamulla verikokeeseen. Toivottavasti vastaus on joko selvästi raskaana tai ei raskaana, eikä mitään epäselvää siltä väliltä. Illalla hyppään junaan ja matkustan joulunjatkoille vanhempieni ja sisaruksieni luokse. Epäilemättä lisää lahjoja on odotettavissa on siellä suunnalla :)

Tänään on muuten pp.11, vähän on tuntunut menkkamaista oloa ja lugejen näyttää tulleen jotain rusehtavaa. Mutta noihinhan ei kiinnitetä mitään huomiota, ei varmaan ei ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti